Inspirationsmøde om magtanvendelse!

Vi vil gerne sige mange tak for et vellykket inspirationsmøde om magtanvendelse!

Vi afholdte den 24. april et inspirationsmøde med temaet ”Forebyggelse af magtanvendelse”, hvor vi inviterede en række af vores kunder og andre interessede til en formiddag fuld af vidensudveksling på området. Vi beskrev udviklingsprocessen for vores kursus om magtanvendelse, delte ud af erfaringer fra andre kunder, og detaljerede hvordan man kan få det optimale ud af vores e-læring.

Vi håber, at optagelsen fra dette møde kan være med til at skabe nogle refleksioner og måske give anledning til inspiration og dialog hos jer. Erfaringerne, der blev delt i præsentationen, er fra kunder, som i forvejen arbejder med og anvender e-læringen som et læringsredskab til at forebygge magtanvendelse i dagligdagen.

Der var også en række materialer, som blev udleveret til deltagerne på mødet, såsom en kursusbeskrivelse af vores e-læring om magtanvendelse og vores powerpoint fra mødet. Dette kan du hente via links nedenfor.

Kursusbeskrivelse af magtanvendelse

PowerPoint fra mødet

Er I interesseret i at se KvaliCares e-læring om magtanvendelse, så tilbyder vi en uforpligtende demoadgang:

  • Regler om magtanvendelse (25 min)
  • Forebyggelse af magtanvendelse (25 min)
  • Quiz – Regler og pædagogiske værktøjer (15 min)