KC365 E-læringskoncept

Sundhedsfaglig e-læring

KvaliCares KC365 e-læringskoncept består af et stort katalog af prisvindende e-læring med mere end 20 forskellige sundhedsfaglige e-læringskurser.  Vi har et effektivt it-system til at sikre afvikling, styring, dokumentation og medarbejderoverblik. Vores e-læringskurser følger altid Sundhedsstyrelsens anbefalinger samt de nationale retningslinjer og har bevist en stor effekt på kvaliteten, i de kommuner som de bliver anvendt i.

Prisvindende e-læring der følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Få specialtilpasset e-læring til din organisation

Styring af medarbejderes kompetencer

Tilpasset din kommune

KvaliCares e-læringskoncept tager selvfølgelig højde for, at der er forskel på anbefalinger og procedurer fra kommune til kommune. Derfor har vi udviklet et enkelt system, der sikrer, at hver enkelt kommune kan specialisere e-læringen med deres egne dokumenter og anbefalinger.

Engagerende og effektiv sundhedsfaglig e-læring

Interaktivitet er i højsædet, når vi laver e-læring og vores kurser indeholder derfor altid aktiviteter, hvor du bliver aktivt involveret i e-læringen. Ved hjælp af quizzer bringer vi fagligheden i spil. Det gør vi ved at sætte hverdagen ind i e-læringen og lader dig foretage en konkret vurdering inden for et bestemt arbejdsområde.
Vores materiale er skabt i autentiske situationer og kan derfor let afkodes og forstås af plejepersonalet.

KvaliCare e-læring

Kontakt os  for at høre mere om vores E-læringskoncept

KC365 Løsninger

KvaliCares KC365 løsninger giver dig en helhedsorienteret tilgang til at kvalitetssikre kompetencer i sundhedsvæsnet. Læs mere om vores løsninger

Konceptet, der sikrer kvalitet og mindsker fejl

Løsningen der sikrer styring og dokumentation af kompetencer