Løsninger

Løsninger

Hos KvaliCare har vi samlet vores ydelser i løsningskoncepter. Vi arbejder holistisk og er i tæt samarbejde med ledelsen hos vores kunder. Vores mål er at sikrer kvalitet og opdaterede kompetencer i sundhedssektoren.
Har vi først defineret opgaven, vil du som kunde opleve at blive guidet og på sigt vil løsningerne være stort set selvkørende med små opfølgninger.

KC365 Kvalitetskoncept

Vores kvalitetskoncept tager hånd om din kommunes optimeringspotentiale, og laver konkrete indsatser, der sikrer kvaliteten af plejen for borgerne.

KC365 E-læringskoncept

Vores praksisnære e-læring er niveaudelt og udviklet til forskellige faggrupper. Personalet får den viden, der er relevant for deres uddannelse og faglighed.

KC365 Kompetencestyring

Ved brug af vores LMS kan du som leder holde overblik over dine medarbejderes kompetencer.

Selvkørende og automatisk

Implementeringen af KvaliCares 365 koncepter er stort set selvkørende, når først alt er sat op. Med KvaliCares løsninger betyder, det at alle mails, kursusbeviser, påmindelser og ledelsesrapportering mm. automatisk kører, uden at din kommune skal bruge ressourcer på det. Alt sættes op på én gang og nye medarbejdere tilmeldes endda automatisk, da systemet trækker på medarbejdernes stamdata. På den måde er jeres platform altid opdateret, og I kan trygt koncentrere jer om jeres arbejdsopgaver.

KC365 Kompetencestyring lederoverblik