Vores læringskoncept handler om, hvordan vi bedst muligt får sundhedsfaglig personale til at anvende det de har lært i e-læringen i praksis. Med vores KC365 kvalitetskoncept har vi dokumeteret effekt på at vores e-læring virker i praksis.
Vores e-læring findes i flere versioner tilpasset forskellige sundhedsfaglige faggrupper. På den måde kan vi sikre, at indholdet er tilpasset den enkelte faggruppes arbejdsopgave, og at det de lærer sættes ind i deres egen hverdag og den praksis de skal udføre. Vores e-læring findes i flere versioner tilpasset forskellige sundhedsfaglige faggrupper. På den måde kan vi sikre, at indholdet er tilpasset den enkelte faggruppes arbejdsopgave, og at det de lærer, sættes ind i deres egen hverdag, og i den praksis de skal udføre.
Sundhedsstyrelsen
Styrelsen for patientsikkerhed
Center for kliniske retningslinjer
Vores e-læring er praksisnær og har den forebyggende rehabiliterende tilgang. Den er taget ud af hverdagen fra hjemmeplejen og har borgeren i centrum.
E-læringen indeholder mulighed for lokal tilpasning, hvilket vil sige, at der er mulighed for at tilføje materialer/dokumenter/instrukser, I selv kan opdatere efter behov.
Alt materiale om de faglige emner er samlet i ét kursus: Teori, praksis, lokale instrukser, cases og relevante links til hjemmesider og uddybende materiale.
Når vi udvikler e-læring gør vi os mange overvejelser om, hvordan vi flytter viden fra computeren til faktisk anvendelse hos sundhedspersonalet. Vi indgår i professionelle samarbejder om udvikling af indhold til kurserne, hvor vi arbejder med adfærdsdesign, læringsstile og målgruppeanalyser.
Hold musen over ikonerne til højre for at læse mere om hvilke pædagogiske tilgange vi anvender i udviklingen af vores e-læring.
Vi bruger avatars i vores e-læring for at formidle i øjenhøjde med modtageren. Med en avatar får budskaberne en afsender som kender og forstår det sundhedsfaglige plejepersonale og det skaber tryghed og motivation.