Nye sundhedsfaglige kræfter hos KvaliCare

Nye sundhedsfaglige kræfter hos KvaliCare

Vi er kommet godt tilbage efter juleferien, og vi er så heldige, at vi i starten af januar kunne byde vores nye kollega Mette velkommen hos KvaliCare.

Mette er uddannet sygeplejerske, og har flere års erfaring inden for sygeplejesektoren i kommuner. Her har hun blandt andet arbejdet som sygeplejefaglig koordinator, journalansvarlig og har en masse erfaring med administrativt arbejde.

Hos KvaliCare starter hun i en stilling som sundhedsfaglig implementeringskonsulent, hvor hun skal hjælpe med at udvikle og implementere vores sundhedsfaglige e-læring til eksisterende og nye kunder. Flere af vores kunder har allerede mødt Mette, og resten kan godt glæde sig!

På trods af et par ret stormfulde og snetunge første dage, er Mette nu ved at være godt på plads på kontoret i Viby. Vi ser frem til at inddrage Mettes omfattende viden inden for sundhed og sygepleje i vores implementeringsproces.

Velkommen på holdet, Mette!👋