E-læring

KvaliCare e-læring

Med vores e-læring giver vi medarbejdere korrekt faglig viden og fremgangsmåder sat ind i hverdagens opgaver. Det kan vi, fordi vi selv har en sundhedsfaglig baggrund og indgår i tæt samarbejde med sundhedsfaglig personale på flere niveauer. Vi har et tæt samarbejde med sundhedsmyndigheder, der sikrer at vi løbende opdaterer vores kurser og dermed giver tryghed for plejepersonale.

Vi har mange års erfaring med udvikling af e-læring og kompetenceudvikling i sundhedssektoren.

Vores koncepter sikrer nødvendig viden i hænderne på personalet, som arbejder hos borgerne til hverdag.

Vi ønsker at fremme brugen af fleksible og mobile teknologiske læringsformer i arbejdslivet med udgangspunkt i brugernes virkelighed.

Prisvindende e-læring

Hos KvaliCare er vi meget stolte af, at vi har vundet prisen som ”Best Wound Care eLearning Courses Provider 2019” ved Healthcare & Pharmaceutical Awards. De nominerede i kategorien for e-læring om sårbehandling blev bedømt på baggrund af følgende kriterier; produkter, services, kundevurderinger og et generelt godt omdømme på markedet. KvaliCare vandt denne pris, fordi der var bevis for ekspertise inden for det sundhedsfaglige område, dedikation til kundeservice og kundetilfreds med en løbende forpligtelse i forhold til ekspertise og innovation.

Kurser

Vi opdaterer løbende vores kurser, så det formidlede indhold er i overensstemmelse med lovgivningen. Derudover udvikler vi også hele tiden nye kurser, som er relevante for dine medarbejdere.

Kontakt os for at høre mere om vores E-læring

E-læring der formidles af og til fagligt personale

 I vores e-læring er der lagt stor vægt på målgruppernes individuelle behov for kompetencer. Der formidles direkte til målgruppen i et let forståeligt sprog med et indhold, der relaterer til hverdagen. Kurserne er interaktive, og der anvendes både grafik, film og billeder for tydeligt at illustrere problemer og fremgangsmåder.