Sundhedsfaglig onboarding

Onboarding sundhedsfalige

Sundhedsfaglig onboarding

Sundhedsfaglig onboarding

Kursus til introduktion af nye medarbejdere, til social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, andet fagligt relevant personale og sygeplejersker.

Dette kursus består af en række korte moduler til et byg-selv kursus der kan anvendes til at personale får en kort og præcis introduktion til faglige indsatser, metoder og emner indenfor sygepleje, pleje og omsorg.
Kurset består af følgende moduler:

  • Smitteveje
  • Håndhygiejne
  • ISBAR
  • TOBS
  • Tidlig opsporing
  • Triagering

Det er muligt at lægge jeres egne lokale instrukser, vejledninger og dokumenter ind i modulet.

KvaliCare udvider løbende kurset med ny modulerne.

Håndhygiejne e-læring
Videoquiz om håndvask
Tidlig opsporing hos en borger
ISBAR
ISBAR i praksis
Quiz om mikroorganismer
IKON_TO
Tilføj lokale instrukser
Hvordan TOBS’er du

Moduler

Smitteveje

Viden om smitteveje og konkrete handlinger er vigtige når du skal forebygge smittespredning. I modulet får du præsenteret emnet på en ny og inspirerende måde som du kan bruge i dit daglige arbejde.

TOBS

I modulet lærer du om TOBS,  og hvordan du bruger redskabet til at understøtte den faglige vurdering og det almene kendskab til borgeren. 

Håndhygiejne

I dette modul lærer du om, hvordan du mindsker spredning af mikroorganismer ved at udføre håndhygiejne ved hjælp af håndvask og hånddesinfektion. Modulet indeholder videoer og quizzer.

Tidlig opsporing

I modulet lærer du om, hvad tidlig opsporing er. Du får vist hvordan du kan arbejde med tidlig opsporing i dit daglige arbejde hos borgerne.

ISBAR

Kommunikationsredskabet ISBAR bruges til sikker kommunikation og i dette modul får du en kort og præcis introduktion til hvordan du kan arbejde med ISBAR.

Triagering

Når du triagerer er du med til at prioritere og sikre at borgerne får den rette pleje i rette tid. I modulet bliver du introduceret til metoden triagering.