Nye sårmoduler på vej!

Nye sårmoduler på vej!

Hos KvaliCare er vi i fuld gang med at opdatere vores populære sårkursus portefølje, og allerede i slutningen af august kan du få glæde af de 2 første ud af 9 helt nye moduler:

  • Sårbehandling generelt
  • Sårvurdering med TIME-modellen
E-læring skal sikre, at borgere får den rette sårbehandling

Det er en kompleks opgave at forebygge og behandle sår. Hos KvaliCare er vi interesserede i at være med til at undervise medarbejdere i at forebygge sår og udføre sårbehandling til borgere i kommuner, på sygeplejeklinik eller til patienter på sygehuse. Vores moduler er udarbejdet efter lærebøger på området og gældende nationale retningslinjer og guidelines.

Få et indblik i modulerne
Sårbehandling generelt

I e-læringsmodulet Sårbehandling generelt lærer du om, hvordan du går systematisk til værks, når du skal behandle borgeres sår. Dette modul giver dig også viden om forebyggelse af nye og kroniske sår. Den systematiske tilgang fokuserer på at lave en helhedsvurdering af borgeren, der kan medvirke til at borgeren kan undgå lange sårhelingsforløb og kroniske sårtilstande.

Sårmoduler bidrager til kompetenceudvikling
Sårvurdering med TIME-modellen

I modulet Sårvurdering med TIME-modellen lærer du at vurdere sår ved hjælp af TIME-modellen. Modellen bidrager til, at du kan udføre en sikker helhedsvurdering af borgeres sår og lave en behandlingsplan. Modulet introducerer dig også til håndtering af vanskeligt helende sår og dokumentation af sårvurderingen.

Sårbehandling vurderes med hjælp fra TIMES-modellen

Lyder et e-læringskursus i sårbehandling som noget der kunne være relevant på din arbejdsplads, så kontakt os for at høre nærmere!