Smørrebrød – Nemt og lækkert

Skal I også have helt styr på, hvordan det perfekte stykke smørrebrød anrettes?

Det er vidst ingen hemmelighed, at rigtig mange af de ældre borgere i hjemmeplejen er rigtig glade for at få smørrebrød til frokost. Dog har Gladsaxe Kommune oplevet et behov for at opkvalificere de medarbejdere, der sammensætter og anretter smørrebrødet. Fordi hvad er det nu lige for noget pålæg, der passer godt sammen med italiensk salat, eller hvilken pynt skal man vælge at putte oven på et stykke med leverpostej?

Det må gerne være både sjovt og inspirerende, når man skal lære nyt. Derfor har Gladsaxe Kommune, i samarbejde med KvaliCares søsterselskab, ProLearning, nu udviklet e-læring om, hvordan man laver nemt og lækkert smørrebrød, som skal bidrage til en kvalitetssikker oplæring blandt kommunes social- og sundhedshjælpere og vigtigst af alt, at kommunes ældre borgere får serveret en lækker og velsmagende frokost.

E-læringen er en del af et større materiale, som også omfatter et stort smørrebrødskatalog og tilhørende inspirationsmaterialer, bl.a. lavet i samarbejde med tv-kok James Price, som alt sammen skal være med til at forebygge vægttab og underernæring hos de ældre borgere.

Hvis man har lyst til at læse mere om kataloget og prøve e-læringen, så ligger den nu frit tilgængeligt på Sundhedsstyrelsens hjemmeside lige her Sundhedsstyrelsen.

Hvis man derimod er nysgerrig på at bruge e-læring mere strategisk og målrettet, som fx Gladsaxe Kommune der nu bruger e-læringen som en del af deres undervisning, så kan man lægge e-læringen ind i en afspiller også kaldet et LMS system. Learning Management Systemet giver jer mulighed for at registrere, om medarbejderne har gennemført e-læringen.

Hvilke fordele er der ved at afspille e-læringen i et LMS system?

• E-læringen kan automatisk skubbes ud til konkrete målgrupper
• E-læringen kan gøres obligatorisk eller blot lægges tilgængeligt i kataloget
• Medarbejdere får egen side hvor e-læringen hele tiden er tilgængelig og kan derved kan bruges som opslagsværk efter gennemførsel
• Ledere kan følge med i medarbejdernes gennemførselsstatus og dokumentere det
• E-læringen om smørrebrød kan evt. sammensættes med andre moduler i et samlet læringsforløb

Modulet leveres kvit og frit til både kunder af vores søsterselskab plan2learn og andre LMS systemer.

Hvis man ikke er i besiddelse af et LMS system, men synes det kunne være spændende at bruge e-læringen strategisk og få ovenstående muligheder, så kontakt os endelig da vi kan lave en løsning på vores Micro LMS.