Global håndhygiejnedag

5. maj er Global Håndhygiejnedag

Hvert år den 5. maj sætter World Health Organization, WHO, fokus på håndhygiejnen i sundhedssektoren med en global håndhygiejnedag.

Håndhygiejnedagen har til formål at øge opmærksomheden på, at god håndhygiejne blandt sundhedspersonale kan reducere infektioner forbundet med indlæggelser og sikre patientsikkerhed. Derfor er det vigtigt, at alle der arbejder i sundheds- og plejevæsnet, er bevidste om og opmærksomme på, hvor vigtigt det er at udføre korrekt håndhygiejne, og hvornår det skal udføres.

Det vil vi gerne hjælpe med!

Derfor giver KvaliCare lige nu og 14 dage frem gratis adgang til vores to e-læringsmoduler Håndhygiejne og Smitteveje. Med e-læringen kan I øge opmærksomheden på området. Jo flere i afdelingen der gennemfører e-læringen og bliver gjort opmærksom på feltet, desto flere kan være med til at sikre patientsikkerhed gennem god håndhygiejne.

E-læringsmodulerne er bygget op omkring videoer, flot grafik og interaktive quizzer, der alt sammen er med til at gøre læringen sjov og konkret.

Du finder modulerne via de to links herunder. Vi anbefaler at afspille dem på pc fremfor mobiltelefon eller tablet.
Begge moduler vil være tilgængelige indtil den 19. maj.

E-læring om håndhygiejne

E-læring om smitteveje