Vi afholder webinarer, kom med!

Vi afholder webinarer, kom med!

Vil du gerne høre om, hvordan e-læring kan være med til at øge patientsikkerheden?

Vi har det sidste års tids arbejdet på at lave to stærke e-læringskoncepter, der skal hjælpe medarbejdere i primærsektoren. Vi har nemlig produceret e-læring om både Førstehjælp og Risikosituationslægemidler – to vigtige områder i primærsektoren, der kan være altafgørende for personalet at have indgående kendskab til.

Vi vil rigtig gerne fortælle om vores koncepter, så vi afholder to webinarer om hvert kursus i den nærmeste fremtid. Det er helt kvit og frit og tager kun tyve minutter, men pladserne bliver uddelt efter først til mølle, så det er en god idé at skrive sig op til webinarene hurtigst muligt.

Se mere

Du kan i de to videoer høre lidt nærmere om, hvad webinarene kommer til at handle om.

Klik her for at høre mere om webinaret om Førstehjælp:

Eller her for at høre nærmere om webinaret om Risikosituationslægemidler

Klik her for at tilmelde dig til et af webinarene. Førstehjælp afholdes 20. maj og 1. juni. Webinaret om risikosituationslægemidler afholdes 26. maj og 8. juni.

Førstehjælp – webinar

Risikosituationslægemidler – webinar