Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalicare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalicare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalicare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Kontakt os for at høre nærme om E-læring om Førstehjælp
 

E-læring om Førstehjælp

E-læring om Førstehjælp

KvaliCare er nu klar med et helt nyt e-læringskursus –  et Førstehjælpskursus, som vi har udviklet i samarbejde med Førstehjælpskonsulenterne. Det er e-læring målrettet sundhedsfagligt personale i den kommunale sektor (Sygeplejersker, SSA og SSH og andet fagligt personale). E-læringen kan stå alene, men kan også sammensættes med praktisk træning som Førstehjælpskonsulenterne har mange års erfaring i at afholde.

E-læring om førsthjælp. Martin forflytter Malene.

Kurset Førstehjælp består af 4 moduler:

  • Hjertestop
  • Quiz om hjertestop
  • Den akut syge borger
  • Quiz om den akut syge borger

Kurserne er udviklet så din organisation kan anvende e-læringen til kompetencetræning lige nu og her, men også så kompetencerne løbende kan holdes ajour. E-læringen gør det desuden nemt at dokumentere, at medarbejdernes kompetencer er opdaterede via et Learning Management System.

I e-læringen møder brugeren en borger, der har brug for førstehjælp. Brugeren skal således forholde sig til akutte faresituationer, der kunne opstå i vedkommendes hverdag. Situationen er fortalt gennem blandt andet animationer, instruktionsvideoer og interaktivitet.

ABCDE-Modellen indenfor førstehjælp

Vi vil meget gerne vise dig vores e-læring og du har nu mulighed for at få et indblik i en ny KvaliCare-oplevelse, der tager det bedste fra vores klassiske kurser, men tilføjer nye engagerende elementer og design, der skal ses og prøves.

Kontakt Per Mølgaard Thorsen pmt@kvalicare.dk eller på 60 10 58 78, for at høre mere samt for at få adgang til at prøve e-læring om Førstehjælp.