Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalicare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalicare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2726

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kvalicare.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3624
Julehilsen - KvaliCare
 

Julehilsen

Julehilsen

Du ønskes en rigtig glædelig jul fra alle os hos KvaliCare 🎅🏼🎄 Vi vil gerne takke vores kunder og samarbejdspartnere for et godt samarbejde i 2019. Vi er blevet en del af ProOffice Gruppen, som bl.a. betydet at vi har flyttet vores e-learning på LMS-platformen plan2learn. Derudover har vi nu en mere effektiv fælles e-læringsudvikling med ProLearning på det sundhedsfaglige område. Vi ser frem til 2020, hvor samarbejdet vil skabe stadig bedre fordele for vores kunder.